• slider-image
    COM-ING Training
    Trajnime profesionale te bazuara ne praktike
    Lexo me shume
  • slider-image
  • slider-image

REGJISTROHU PER SHKOLLIM NE QENDREN TONE PRAKTIK

A P L I K O

Mire se vini ne COM-ING

Mire se vini ne COM-ING

Ndërmarrja Com-Ing është ndërmarrje profesionale e Teknologjisë Informative (TI) e përbёrë nga profesionist me përvojë të gjatë që ofron shërbime të larta në ketë sektor. Misioni i ynë është ofrimi i shërbimeve të TI-së për bizneset kosovare, duke ju mundësuar atyre mё shumë kohë në aktivitetet e veta të biznesit. Kënaqësia e klientit është referenca e jonë më e mirë. Vizioni i ynë është që të jemi lider nё ofrimin e shërbimeve të infrastrukturës dhe zhvillimit softuerik, dhe se të jemi fokus i të gjitha kërkesave të biznesit në ketë rajon. Përfundimisht ne tentojmë që klientëve tonë t’iu ofrojmë shërbime dhe solucione që janë lehtë të përdor...

Read more/Me shume

Latest Events/Ngjarjet e fundit

Filloj kursi ICT Junior I
31 Oct

Filloj kursi ICT Junior I

Gjate ketij kursi te gjithe studentet do te jene ne gjendje te: Zhvillojne mendimin dhe veprimi...
Filluam me ICT Junior III
31 Oct

Filluam me ICT Junior III

Trajnimi i ri Special per te gjithe ish-kursistat qe kane mbaruar nivelin e I-re dhe te II-te filloj...
Testi përfundimtar i ICT-Junior I
29 Sep

Testi përfundimtar i ICT-Junior I

Mbrëmë është mbajtur edhe testi përfundimtar për nxënësit të cilët kanë vijuar kursin e ICT-Junior I...
Top