Home / Event / Filloj kursi ICT Junior I

Filloj kursi ICT Junior I

Filloj kursi ICT Junior I
Oct
31

Gjate ketij kursi te gjithe studentet do te jene ne gjendje te:

  • Zhvillojne mendimin dhe veprimin logjik rreth teknologjise informatike dhe kompjutereve.
  • Zgjerojne talentin dhe mundesite/aftesite per te zgjedhur teknologjine informative ne teardhmen e tyre.
  • Kuptojne arkitekturen dhe perdorimin praktik te PC-ve.
  • Kuptojne dallimin mes softuerit dhe harduerit.
  • Instalojne dhe konfigurojne kompjuteret.
  • Kuptojne menyren e komunikimeve elektronike.
  • Krijojne njohuri bazike ne zhvillimin e softuerit
  • Kryejne kalkulime logjike ne menyre tabelare etj.
Top