Home / Event / Filluam me ICT Junior III

Filluam me ICT Junior III

Filluam me ICT Junior III
Oct
31

Trajnimi i ri Special per te gjithe ish-kursistat qe kane mbaruar nivelin e I-re dhe te II-te filloj  me 8 Tetor. Do te mesohen Serverat, programi ne Python, Databazat dhe CMS.

Top