Home / Posts tagged "card"

card

Cyber Siguria: Sa te sigurt jeni?

image9
VESHTRIM MBI RREGULLORET E SIGURIS Rregulloret e Siguris se Informacionit duhet te jene te dobishme per secilin qe perdor TI-ne gjate punes se vet, e qe perfundimisht do te thote per secilin ne kuader te shoqeris aksionare. Kjo per arsye se, rregulloret jo vetem qe krijohen dhe mirembahen, por ato gjithashtu duhet te ju komunikohen secilit, te kuptohen mir nga secili, dhe te zbatohen nga secili. Ky Propozim permban nje korniz te mjaftueshme per te kuptuar arsyeshmerin prapa rregulloreve, krijim...
Read More/Me shume
Top